Publiserte artikler

Supercup Italia

Som kjent arrangeres flere land en supercup som innledning på en ny sesong. Dette er vanligvis en kamp mellom seriemesteren og cupvinneren i landet. I Italia her de i år endret dette og lar supercupen hos mennene være en turnering mellom lagene som ble topp fire i serien sist sesong, nemlig Perugia, Civitanova, Modena og Trentino. Denne turneringen skal arrangeres til helgen med semifinaler lørdag og bronsefinale og finale søndag. Kampene skal spilles i Pala Barton i Perugia, og kampoppsettet er som følger:

Lørdag 6. oktober kl. 17:00 Sir Safety Conad Perugia – Itas Trentino
Lørdag 6. oktober kl. 19:30 Cucine Lube Civitanova – Azimut Leo Shoes Modena

Søndag 7. oktober kl. 15:00 Bronsefinale
Søndag 7. oktober kl. 18:00 Finale

I Italia vises kampene direkte på RAI Sport

Legg igjen en kommentar