Publiserte artikler

Til Kina

Qinzhou. Foto: FIVB

Mens de beste innendørsspillerne i verden skal kåre verdensmestere både hos mennene og kvinnene, er sandvolleyballspillerne så vidt i gang med de første turneringene som kan gi poeng i kampen om å komme til OL i Tokyo om to år. Hittil er tre turneringer avviklet i sesongen 2018-2019, og to av disse ga OL-poeng. Den fjerde turneringen starter søndag 30. september i Qinzhou i Kina, og er en tre-stjerners turnering for både kvinner og menn. Etter denne turneringen vil hele oktober bli fylt med turneringer.

Til turneringen i Qinzhou er et norsk lag påmeldt. Det er laget med Lars Tveit Retterholt og Svein Oddmund Solhaug. De er klare for å spille kvalifiering om åtte ledige plasser i hovedrunden. Atten lag er påmeldt til kvalifiseringen, så muligheten til puljespill er absolutt til stede. I hovedrunden skal trettito lag delta, og disse starter med modifisert puljespill. Turneringen varer til torsdag 4. oktober.

Hjemmesiden for turneringen i Qinzhou er her.

Legg igjen en kommentar