Publiserte artikler

Superpulje i Torino

Puljene til tredje runde i VM i volleyball for menn ble trukket ved en streamet tilstelning i Torino i formiddag. Først ble det klargjort at beste toer fra andre runde, Russland, skulle plasseres i pulje I, mens nest beste, Serbia, skulle i pulje J. Deretter ble puljevinnerne i E og F fra andre runde, henholdsvis Italia og Brasil trekkes inn, og til slutt puljevinnerne i G og H, USA og Polen.

Trekningen ga følgende resultat:
Pulje I
Brasil, USA og Russland
pulje H
Italia, Polen og Serbia

Ved første øyekast ser pulje I klart sterkest ut. USA og Russland har spilt svært sterk så langt, og Brasil har også vært for oppadgående. USA og Russland møttes også i første runde med 3-1 til USA som resultat. I pulje H har Italia hatt publikum i ryggen, og de vil nok trolig bringe laget til semifinale også. Men det er ikke lett å spå den andre semifinalisten fra denne puljen, både  Polen og Serbia har vekslet storspill med labrere innsats.

Skal vi våge oss på et tips, blir det at Russland møter Serbia i den ene semifinalen, og USA får Italia. Finale mellom USA og Russland.

Oppsetter for tredje runde er slik:
Onsdag
Kl. 17:00 Brasil – Russland
Kl. 21.15 Italia – Serbia
Torsdag
Kl. 17:00 USA – Russland
Kl. 20:30 Polen -Serbia
Fredag
Kl. 17:00 Brasil – USA
Kl. 21:15 Italia – Polen

Mange godbiter venter altså i Pala Alpitour i Torino. VMs hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar