Publiserte artikler

De siste kongene

Idyllisk Huntington Beach. Foto: kingofthecourt.com

I morgen starter den siste turneringen i nyskapningen King of the Court, og i likhet med turneringen på Hawaii sist helg, kåres det på Huntington Beach i California dronninger i tillegg til konger. King of the Court er som de fleste sikkert vet, den moderne sandvolleyballens svar på spillet Paradis. Med stort tempo avvikles turneringen konsentrert over en gitt tidsperiode, og den som vinner til slutt er den som har samlet flest poeng på kongesiden. For en nøytral tilskuer er det da interessant å se at denne turneringsformen ikke gjør det nødvendig for deltakerne å gå rundt og sope banen med føttene før hver serve….

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er som kjent Norges representanter i turneringen. Fra de tre første turnerinhgene har de en sjuendeplass og to andreplasser, så nå er det kanskje tid for å gå helt til topps. De starter i morgen i pulje med Brouwer-Meeuwsen, Samoilovs-Plavins, Harley-Ricardo og Beeler-Krattiger. Semifinalene og finalen blir spilt søndag. Nordmennenes pulje starter sine kamper kl. 16:10 lokal tid, dvs. kl. 23:10 norsk tid. Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar