Publiserte artikler

Nederland sjokkerer

Nimir Abdel-Aziz (y.v.) tok 31 poeng mot Frankrike. Foto: FIVB

Nederland har gjort alle forhåndstips til skamme i det pågående verdensmesterskapet i Bulgaria og Nederland. Etter at de tapte den første puljekampen mot Canada med 0-3, har de først slått Kina 3-1, før de i tur og orden har beseiret forhåndsfavorittene Brasil og Frankrike. Brasil ble slått 3-1 etter tap i første sett, mens de snudde 0-2 til seier mot Frankrike. Dermed er plasseringene i pulje B helt åpne. Canada leder puljen uten tap, men de har både Brasil og Frankrike igjen før puljespillet avsluttes i morgen. Både Egypt og Kina kan teoretisk ta en av de fire første plassene, men det skal veldig mye til om de ikke går til Canada, Nederland, Frankrike og Brasil.

Pulje A
Her har Italia spilt solid med fire seire av fire mulige. Slovenia har også vunnet sine tre spilte kamper og møter Italia i morgen i kamp om puljeseier. Belgia sikrer seg nok plass til andre runde, mens Argentina har slitt med resultatene og risikerer å ryke ut om de taper mot Japan i morgen.

Pulje C
USA har spilt solid og vunnet alle sine kamper. Spesielt var seieren 3-1 mot VM-favorittene Russland imponerende. Laget møter Tunisia i sin siste kamp i morgen og alt annet enn seier og førsteplass i puljen, vil overraske. Russland og Serbia er nok også videre, mens Kamerun må slå Russland for å ta fjerdeplassen fra Australia.

Pulje D
Polen og Iran er uten tap og møtes i dag. Puerto Rico og Cuba har tapt alle sine fire kamper og kan ikke ta en av de fire andrerundeplassene. Dermed vet vi at også Bulgaria og Finland tar seg til andre runde.

Se alle resultatene her. Stream av kampene mot å betale 20 dollar finner du her.

Legg igjen en kommentar