Publiserte artikler

Vestcuphelg

Hele 111 lag starter i årets Vestcup i Stavanger i morgen. Lagene er fordelt over 11 klasser fra elite til spillere under 11 år. Kampene går i fem forskjellige haller, flest i Stavanger Idrettshall, minivolleyball i Expohallen, noen aldersbestemte klasser i Vikinghallen, mens damer elite spiller i Ynglingehallen og menn elite i Randaberghallen. Litt synd at mennenes elitekamper går så langt unna de andre hallene at det blir vanskelig for de andre lagenes spillere å få sett disse kampene, og vice versa.

Nytt av året er at et sittevolleyballag deltar i klasse H3. Det betyr at lagene som møter dette laget, spiller med sittevolleyballregler. Sikkert en ny opplevelse for de fleste.

Det går også dommerkurs i forbindelse med turneringen, noe som gjør at deltakerne her får praksis ved å dømme i turneringen. I tillegg har elitedommerne som vanlig seminar og får testet seg før alvoret starter i Mizunoligaen og 1. divisjon om tre uker.

De fleste klassene starter kl. 9 lørdag, og så går det slag i slag til søndag ettermiddag. Alle resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar