Publiserte artikler

Dobbel italiensk

Europamesterne i U19. Foto: CEV

To turneringer ble spilt ferdig i går, og i begge finalene gikk Italia seirende ut av oppgjør mot Russland. Minst margin var det i finalen i EM U19 jenter. Der ledet Russland 2-0 og 24-22, men måtte likevel nøye seg med sølvmedaljene etter 3-2 (24-26, 18-25, 26-24, 25-22, 15-9) til Italia. Bronsemedaljene gikk til Polen i enda en 3-2-kamp. Her var Tyrkia taperne. Den videre rekkefølgen i mesterskapet i Albania var som følger: 5. Serbia, 6. Tyskland, 7. Nederland, 8. Hviterussland.

Drømmelaget ser slik ut:
MVP: Valeria Battista (ITA)
Opplegger: Polina Matveeva (RUS)
Diagonal: Magdalena Stysiak (POL)
Kanter: Oliwia Baluk (POL) og Derya Cebecioglu (TUR)
Midter: Viktoriia Pushina (RUS) og Sarah Luisa Fahr (ITA)
Libero: Sara Panetoni (ITA)

Alle resultatene fra EM ser du her.

Den andre finale mellom Italia og Russland ble spilt i Montreux Volley Masters. Her ble det et klarere resultat for Italia, de vant 3-0, men med jevne sett, 25-21, 30-28, 26-24. Tyrkia ble nr. 3 og Brasil nr. 4. Paola Ogechi Egonu fra Italia ble MVP. Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar