Publiserte artikler

Semifinaler EM U19

Sterke russere i Albania. Foto: CEV

Det er ingen kamper i Albania i dag i europamesterskapet for jenter født 2000 og senere. Puljespillet ble ferdig i går, og dermed skal lagene som ble nr. 1 og 2 i puljen i Durrës transporteres til Tirana for å spille semifinaler, mens lagene som ble nr. 3 og 4 i Tirana drar motsatt vei for å spille semifinaler om plassene 5-8.

I begge innledningspuljene gikk et lag til semifinalen uten poengtap. Det var Italia i pulje I og Russland i pulje II. I pulje I vant Polen alle andre kamper enn mot Italia, mens tre lag i pulje II hadde to tap, og semifinalistene måtte dermed finnes ved hjelp av poengene. Semifinaleplassen gikk da til Tyrkia med 10 poeng, mens Serbia og Tyskland må spille om plassene 5-8 med henholdsvis 9 og 7 poeng. Fire lag har spilt ferdig. Det er Bulgaria, Slovakia, Albania og Frankrike.

Semifinalene spilles i morgen og vil bli spilt slik:
Semifinaler 5-8
Kl. 16:00 Hviterussland – Tyskland
Kl. 18:30 Serbia – Nederland
Semifinaler 1-4
Kl. 16:00 Italia – Tyrkia
Kl. 18:30 Russland – Polen

Resultatene har du her.

Legg igjen en kommentar