Publiserte artikler

King of the Court

I dag starter den nye sandvolleyballturneringen King of the Court. Dette er ikke en turnering i regi av CEV eller FIVB, men en kommersiell turnering med nederlandske promotorer, og den er godkjent av FIVB. Femten inviterte herrelag deltar i turneringen, deriblant våre norske verdensledende Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum. Det er fire delturneringer i arrangementet. Den første går i Utrecht i Nederland i dag, den neste i Antwerpen i morgen, før lagene forflytter seg over hav og land til Waikiki på Hawaii, der de spiller fredag 14. september, og til slutt på Huntington Beach i California lørdag 22. september. I alt spilles det om et premiebeløp på 450.000 dollar.

Volleymedia har beskrivelse av turneringen her. Turneringens hjemmeside er her.

Turneringen har et konsentrert format og er unnagjort på tre timer hver dag. I dag spilles de første kampene fra kl. 14:00, og det skal være stream fra hjemmesiden.

Legg igjen en kommentar