Publiserte artikler

To uten tap

Puljetopp Italia møtte Norge og Emilie Olimstad i tredje runde i EM-kvalifiseringen. Foto: CEV

I EM for jenter under 19 år i Albania har lagene nå hatt en hviledag etter at alle har spilt tre kamper. Det gjenstår da to puljekamper på hver før semifinalene som spilles lørdag. Når tre kamper er spilt, er det bare to lag som har vunnet alle sine kamper og topper hver sin pulje. I pulje I ligger Italia i toppen, mens Hviterussland, Polen og Nederland har hvert sitt tap og dermed fortsatt håp om semifinaleplass. Ikke uventet står arrangørene Albania uten et eneste vunnet sett.

Russland er topplaget i pulje II. Her har Serbia og Tyskland hvert sitt tap og følger nærmest. På bunn i puljen uten seier ligger Frankrike.

Resultatene fra EM U19 har du her.

Legg igjen en kommentar