Publiserte artikler

Hovedrunden i Montpellier

Vegard Løkken i angrep i Montpellier. Foto: CEV

Dessverre blir det ikke spill i hovedrunden i World Tours en-stjerners turnering i Montpellier for Erlend Henriksveen og Vegard Løkken. I den første kvalifiseringskampen i går slo de det svenske laget med Peter Lundgren og Jakob Wijk Tegenrot med 2-0 (21-14, 23-21). Men så var det stopp mot Loiseau-Caravano fra Frankrike med 0-2 (15-21, 16-21).

Det betyr at det eneste norske laget som starter hovedrunden i dag er laget med Eline Olimstad og Frida Berntsen. De spiller sin første kamp kl. 9:55, og motstanderne kommer fra Nederland, Wouters-Ypma. Vinner de norske denne kampen, er de klare for eliminasjonsspill, med tap må de spille mot taperne i kampen Caluori-Gerson, Sveits, mot Nevot-Szewczyk, Frankrike. Vinner de, spiller de mot vinnerne i den samme kampen om retten til å gå direkte til kvartfinalen.

Resultatene ser du her.

Legg igjen en kommentar