Publiserte artikler

Montpellier

Spesielle omgivelser til sandvolley i Montpellier.

I morgen starter den første muligheten til å skaffe seg kvalifiserende poeng til sandvolleyballturneringen i OL i 2020. En en-stjerners World Tour-turnering i Montpellier er nemlig den innledende turneringen i denne syklusen. Og for å komme til Tokyo i 2020 må en spiller ha deltatt i minst 12 kvalifiserende turneringer, deriblant VM i 2019, World Tour, kontinentale mesterskap og OL-kvalifiseringsturneringer. Du kan lese mer hos FIVB her.

Turneringen i Montpellier er for begge kjønn, der 16 lag deltar i hver klasse i modifisert puljespill før det spilles eliminasjonsspill. Fire av hovedrundelagene kommer fra to runder kvalifisering. To norske lag er påmeldt til turneringen. Emilie Olimstad og Frida Berntsen er direkte kvalifisert til hovedrunden, mens Erlend Henriksveen og Vegard Løkken må ut i kvalifisering der 13 lag i øyeblikket er klare.

Turneringen avsluttes lørdag 1. september, og hovedsiden ser du her. Selv om turneringen også er en CEV-satellitt, ser det ikke ut til at laola1.tv streamer. Muligens vil stream komme på denne siden.

Legg igjen en kommentar