Publiserte artikler

Siste hjemmekamper

Blir det norsk jubel i dag? Foto: CEV

Etter den mest intense oppkjøringsperioden noe norsk innendørslandslag har hatt, skal de to seniorlandslagene spille årets avsluttende kvalifiseringskamper til EM-sluttspillet i 2019. Lagene har vært samlet i lange perioder hele sommeren siden skoleslutt i juni, og i dag er det tentamen. For ennå gjenstår to kamper for hvert av lagene før det blir klart hvilke lag som får spille i EM neste år, men de kampene spilles i januar.

Kvinnelandslaget skal i dag kl. 18:00 møte Montenegro, et lag de møtte på bortebane sist onsdag og spilte jevnt mot. Det er derfor godt håp om at det norske laget kan ta sin første seier i kvalifiseringen. I likhet med kampene som gikk for en uke siden, skal også de to kampene i dag spilles i Kongstenhallen i Fredrikstad.

Også det norske herrelaget har samme motstander som onsdag, nemlig Spania. Og kampen i Afrika viste at Norge har alle muligheter til å slå Spania i dag kl. 15:00 og med det forbedre muligheten til å bli nr. 2 i puljen og med det bli et av de fem puljetoerne blant sju som tar seg til sluttspillet. Og ennå er ikke førsteplassen i puljen utenfor rekkevidde.

Kampene vises på TV2 Sumo, finn link her. Eller du kan se dem på laola1.tv her. Kvinneresultatene finner du her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar