Publiserte artikler

Første dag veteran-VM

Velkomstmiddag i VM i Loutraki i går. Foto: Sportcamp Loutraki

I VM for veteraner er første kampdag ferdig. Resten av dagen er satt av til fritid og ekskursjoner som arrangørene har satt opp. I går kveld ble deltakerne mottatt med en middag utendørs, og i dag har alle lagene spilt kamper. Det viser seg at Hellas ikke har med lag i noen av klassene, dermed er det totalt fire lag i hver.

For Norges del har det gått litt opp og ned. Ungdommene i klasse 45+ har begge vunnet sine kamper 2-0. Kvinnene har slått Finland 60+, mens mennene har slått Tyrkia. Mennene i 60+ har derimot måttet tåle 0-2 mot Tyskland.

I morgen er det nye puljekamper. Norges menn 45+ spiller kl. 9:30 mot Israel og mot Sveits kl. 14:00, kvinnene møter Litauen kl. 10:15 og mennene i 60+ har kamp mot Russland kl. 11:30 og mot Sverige kl. 17:00. Kvinnene har sin siste puljekamp lørdag kl. 9:30 mot Sveits. Lørdag starter også sluttspillet.

Kampoppsett med resultater har du her. Se ellers turneringens hjemmeside her, facebooksiden her.

Legg igjen en kommentar