Publiserte artikler

VM for veteraner

Sølvlaget i fjorårets VM

Som kjent tok Norges landslag for menn over 45 år sølvmedalje i fjorårets VM. I disse dager er laget på plass i Loutraki i Hellas for å forbedre denne prestasjonen når årets VM starter i morgen. I år får laget selskap av to andre norske landslag, kvinnenes i samme årsklasse og mennenes i i 60+.

VM for veteraner, eller Global Cup World Senior Volleyball Championship, som er det offisielle navnet, er ikke et offisielt mesterskap i FIVB-regi, men deltakerne blir invitert. Mesterskapene blir arrangert tre steder. Foruten Loutraki, er St. George i USA og Sao Paulo i Brasil arrangørsteder, og disse fordeler årsklassene mellom 40 og 60 år mellom seg.

Turneringen i Loutraki starter i morgen og avsluttes søndag. Norge konkurrerer mot følgende lag:
Kvinner 45+
Hellas, Litauen, Sveits og Tyrkia
Menn 45+
Hellas, Israel, Sveits og Tyrkia
Menn 60+
Russland, Tyskland og Sverige

Turneringens hjemmeside, der resultatene også vil komme, har du her. Volleymedia har journalist på turneringen, vi kan følge med på facebooksiden her. Vi har ikke funnet om kampene blir strømmet.

Legg igjen en kommentar