Publiserte artikler

Videre i EM U18

Eivind Brekke klar ved nettet. Foto: CEV

Begge de norske lagene er klare for eliminasjonsspillet i europamsterskapet i sandvolleyball for spillere født 2001 og senere. Frida Berntsen og Tora Tuften Aksnes  kom på tredjeplass i puljen etter seier mot Hviterussland og tap mot Danmark og Nederland. I  morgen kl. 9:50 skal de møte Moser-Rohrer fra Sveits i kamp om å forbedre 17. plassen de allerede har.

I gutteklassen har Eivind Brekke og Nils Ringøen vunnet mot Kypros og Østerrike og tapt mot Tsjekkia. Men to andre lag hadde to seire og et tap, og de norske guttene toppet puljetabellen med best settkvotient og er dermed klare for andre eliminasjonsrunde. Denne spiller de kl. 14:00 lørdag og blir mot et lag fra Finland eller Ukraina. Uansett kan ikke Brekke-Ringøen bli dårligere enn nr. 9.

Mesterskapet avvikles i Brno i Tsjekkia. Jentenes resultater har du her, guttenes her.

Legg igjen en kommentar