Publiserte artikler

EM U18 i sanden

Europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 2001 og senere starter med kvalifisering i dag. Mesterskapet går i Brno i Tsjekkia og i alt skal trettito lag delta i hver klasse i hovedrunden. To av disse lagene kommer fra en kvalifisering som blir spilt i dag, de tretti andre er forhåndskvalifisert til hovedrunden gjennom prestasjonen landene deltakerne kommer fra har gjort i klassen de seneste årene. De trettito lagene blir delt i åtte firelagspuljer der alle møter alle. De tre beste går til eliminasjonsspill med puljevinneren direkte til andre runde.

Norge har lag med både i jente- og gutteklassen. Guttelaget består av Eivind Brekke og Nils Gunnar Ringøen, hos jentene er Frida Berntsen og Tora Tuften Aksnes Norges representanter. Puljespillet starter i morgen og finalene spilles søndag 19. august. Jentenes resultater kommer her, guttenes her. Du kan lese mer om mesterskapet her.

Legg igjen en kommentar