Publiserte artikler

NM-veka

I dag starter NM-veka i Rogaland. NM-veka er en nyskapning der Norges idrettsforbund samarbeider med NRK og Norsk Tipping om å gi flere idretter et samlet arrangement, noe i likhet med EM-veka som gikk forrige uke i Berlin og Glasgow. Så får vi se om arrangørene i Rogaland får været slik det var i Berlin eller som i Glasgow. Les mer om NM-veka hos NVBF her, arrangementets hjemmeside er her.

Sandvolleyball er en av idrettene som er med i NM-veka. Konkurransen i sandvolleyball starter i morgen, med finaler som kårer norgesmesteren torsdag. Trettien lag er påmeldt til konkurransen, femten i klassen for kvinner, seksten i klassen for menn. I kvinneklassen er alle lagene som har deltatt internasjonalt påmeldt, så der blir det nok jevn kamp om mesterskapet. Jevnt blir det nok også i klassen for menn etter som verdens beste lag i øyeblikket, Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum, ikke deltar i NM siden de er i Hamburg for å forsøke å vinne World Tour-finalen. Heller ikke Anders’ bror Hendrik deltar, så da er det fritt fram om NM-tittelen for mange lag. Deltakerlisten ser du her.

Kampene i NM går på banene på Lassa ved Ynglingehallen i Stavanger. Vi vet ikke om det blir strømming av innledningskampene, men NRK sender finalene torsdag, se program her.

Legg igjen en kommentar