Publiserte artikler

Ny hovedrunde

Norsk støtte også i Moskva. Foto: FIVB

Emilie Olimstad og Oda Johanne Ulveseth har tatt seg videre til hovedrunden i en ny stor sandvolleyballturnering. I den firestjerners World Tour-turneringen i Moskva vant de i dag kvalifiseringskampen mot Dumbauskaite-Zobnina fra Litauen med 2-1 (19-21, 21-11, 15-9) og er med det klare for hovedrunden som starter i morgen. Puljefordelingen og resultatene vil da komme her. Og stream av kampene finner du på volleytv.no her.

Like godt gikk det ikke for Frida Berntsen og Janne Pedersen i enstjernersturneringen i Vaduz. I kvalifiseringskampen i første runde slet de seg til gevinst i det andre settet etter å ha tapt det første og så ut til å ha full kontroll i det tredje mot polakkene Lodej-Duda. Men så ga de fra seg initiativet og er ute av turneringen med 1-2 (14-21, 26-24, 16-18).

Vi meldte i går at Christian Helland og Jørn Olav Gamlemoen også skal delta i Vaduz. De står imidlertid ikke lenger på deltakerlisten.

Legg igjen en kommentar