Publiserte artikler

Nye norske sandtriumfer?

Ulveseth-Olimstad klare for nye framganger. Foto: FIVB

Etter at Geir Dahle på nært hold har fått oppleve triumfen til Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum i Wien Major som FIVBs dommerdelegat, har han reist videre til Moskva for å utføre samme jobben i en firestjerners World Tour. Fra Norge deltar der bare ett lag, et lag som forsøkte seg i Gstaad Major, nemlig kvinnelaget Emilie Olimstad og Oda Johanne Ulveseth. I Gstaad kvalifiserte laget seg for hovedrunden, så får vi se om de også denne gangen blir blant de åtte lagene som tar seg fra kvalifiseringen. Å gjenta suksessen til Mol-Sørum blir nok vanskelig. Bare nitten lag er klare for kvalifisering i Moskva, så med de norskes seeding skal de gå direkte til andre kvalifiseringsrunde. Kvalifiseringen er i morgen, så lagets motstandere blir ikke klare før senere. Resultatene vil komme her.

To andre norske lag forsøker seg i en enstjerners World Tour i Liechtensteins hovedstad Vaduz denne uken. Det er lagene med Frida Berntsen-Janne Pedersen og Christian Helland-Jørn Olav Gamlemoen. Begge lagene må spille kvalifisering om fire ledige plasser i hovedrunden. Kvinnenes kvalifisering er i morgen, mennenes torsdag. Kvinnenes resultater er her, mennenes her.

For strømming av sandvolleyballen sjekk volleytv.no her.

Legg igjen en kommentar