Publiserte artikler

Semifinale igjen

Anders får en og annen serve på seg også. Foto: FIVB

Østerrikerne Clemens Doppler og Alexander Horst viste tydelig respekt da de møtte Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum på toppen av pariserhjulet Riesenrad i Wien tidligere i sommer, se her. Og respekten tok de tydeligvis med seg da de to lagene møttes til kvartfinale på sanden i Wien Major i går kveld. For Anders og Christian slapp aldri Doppler-Horst til og kontrollerte inn til 2-0 (21-14, 21-18).

Dermed blir det ny semifinale i en Major på Mol-Sørum. Den spilles kl. 14:15 i dag. Vinnerne spiller finale kl. 17:30, taperne bronsefinale kl. 16:15. Så får vi se om Anders og Christian kan gjenta bedriften fra FIVBs forrige Major, da de gikk til topps i Gstaad.

NRK strømmer kampene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar