Publiserte artikler

Puljevinnere

De ferske europamesterne Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum fortsetter sitt gode spill i sanden. I storturneringen Wien Major, en turnering i toppklassen med fem stjerner, har de vunnet begge puljekampene sine og går dermed direkte til andre runde i eliminasjonsspillet.

I går ble østerrikerne Winter-Hörl slått greit 2-0. Full kontroll til 21-9 i første sett ble fulgt av et litt avslappet andresett som slapp motstanderne inn i kampen. Men ikke mer enn at det ble vunnet 21-18. Puljefinalen mot Semenov-Leshukov fra Russland skulle egentlig vært spilt i går, men et kraftig sommeruvær gjorde at kampen ble utsatt til i dag. Der storspilte Anders i serve og blokk, og sammen med Christians vanlige solide spill, hadde russerne ingen mulighet. De ble knust 2-0 (21-11, 21-9).

På grunn av det endrede oppsettet er det ikke klart når kampen i andre eliminasjonsrunde blir spilt. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar