Publiserte artikler

Mot EM

Lagene har spilt internkamper på Myre. Foto: NVBF

De norske seniorlandslagene avslutter snart en to ukers landslagssamling i Myre i Vesterålen. Før det har de hatt ukessamlinger i Oslo og på Aukra, og de skal avrunde forberedelsene før sensommerens fire kvalifiseringskamper med treningskamper. Kvinnene skal da møte Island i Oslo, mens mennene drar til København for å spille mot Danmark. Begge lagene skal starte EM-kvalifiseringen med bortekamper onsdag 15. august. Kvinnene mot Ukraina og mennene mot Hviterussland. Allerede lørdagen etter er det så klart for hjemmekamper i Kongstenhallen i Fredrikstad, der kvinnene spiller mot Hellas kl. 15:00, mennene mot Georgia kl. 18:00. Les mer på NVBFs sider her.

Vi vet ikke hvilke spillere kvinnelandslaget stiller med i de første kampene, men mennene har med følgende tropp til Danmark, og om ingen skader skjer, videre til Hviterussland:
Kristian Mjelde Bjelland
Rune Fasteland
Sigurd van Dijk Festøy
Jarle Fornes
Isak Helland-Hansen
Henrik Aase Hole
Bjarne Nikolai Huus
Jonas Kvalen
Mathias Loftesnes
Jakob Solgaard Thelle
Lars Fredrik Tvinde
Petter Alstad Østvik

Det er aktuelt å fylle ut troppen til 14 på hjemmekampene.

Legg igjen en kommentar