Publiserte artikler

Enstjerners satellitt i Ljubljana

Det kan bli idyllisk på hovedbanen i Ljubljana. Foto: FIVB

En av det europeiske volleyballforbundets satellitturneringer starter i Slovenias hovedstad Ljubljana i dag. Som kjent er disse turneringene nå inne under det internasjonale forbundets paraply som enstjerners World Tour-turneringer. I Ljubljana har NVBF meldt på ett lag. Det er laget med Christian Helland og Jørn Olav Gamlemoen. Disse må vinne to kvalifiseringskamper for å bli blant de fire som går til hovedrunden der seksten lag deltar.

Helland-Gamlemoen spiller sin første kamp kl. 14:10 mot Monduzzi-Basti fra Italia. Kampen går på bane 1, og siden dette opprinnelig er en CEV-turnering, streames kampene på bane 1 og 2 på laola1.tv, se her. Resultatene fra kvalifiseringen er her. Ingen norske kvinnelag deltar i Ljubljana.

Legg igjen en kommentar