Publiserte artikler

Hovedrunde i Wien

Hjortlands blokk ikke nok mot Brasil. Foto: FIVB

Dessverre blir Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum de eneste som får forsvare de norske fargene i hovedrunden i Wien Major. De tre lagene som spilte kvalifisering måtte si farvel tirsdag. Lengst kom Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth. De vant den første kvalifiseringskampen mot Arnholdt-Welsch fra Tyskland, seierssifre 2-0 (21-15, 21-16). Men så måtte de gi tapt i den avgjørende kampen mot slovakiske Strbova-Dubovcova, som vant 2-0 (21-16, 21-15).

Både Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland og Mathias Berntsen-Hendrik Nikolai Mol måtte nøye seg med en kvalifiseringskamp før de ble tilskuere til resten av den femstjerners World Tour-turneringen. Kjølberg-Hjortland tapte 0-2 (19-21, 16-21) for Elize Maia-Maria Clara fra Brasil, mens Berntsen-Mol, som lenge førte det første settet mot Giginoglu-Gögtepe V. fra Tyrkia, sprakk, begynte å henge med hodet, og fikk til slutt 0-2 (20-22, 13-21) som resultat.

I dag skal så Mol-Sørum tre inn i handlingen. De åpner sitt hovedrundespill mot arrangørlandets Winter-Hörl. Kampen spilles kl. 12:30. Siden det spilles modifisert puljespill, avgjør resultatet av den første kampen om de skal møte Bryl-Fijalek, Polen, eller Semenov-Leshukov, Russland, i neste kamp. Resultatene finner du her. Sjekk volleytv.no for stream her, eller se denne siden.

Legg igjen en kommentar