Publiserte artikler

Studentvolleyball

Fra avslutningsseremonien i Coimbra. Foto: EUSA

Student-EM, eller som det offisielt heter, EUSA Games, er blitt avviklet i Coimbra i Portugal i dagene 14.-28. juli. EUSA Games er mesterskap for studenter, og i Coimbra ble det konkurrert i 14 idretter, deriblant volleyball. Fra Norge deltar lag som har vunnet studentmesterskapet tidligere i år, i dette tilfellet kvinnene til Oslostudentene, OSI, og mennene til Tromsøstudentene, TSI.

I alt deltok 16 lag i hver klasse i Coimbra. Disse ble delt i puljer på fire, og de to beste i hver pulje gikk til kvartfinale, mens de to andre spilte nedre sluttspill. Begge de norske lagene ble nr. 3 i sine innledningspuljer og måtte dermed spille om plassene 9-16. Det startet ikke så bra, så den siste dagen spilte begge lagene om 15. plass. De to kampene ga begge seire. OSI slo Marin Barleti University fra Albania 3-2, mens TSI slo University of Coimbra med 3-0, så dermed 15. plass til begge. Kvinnenes mesterskap ble vunnet av Universitetet i Lausanne, Sveits, mennenes vinnere kom fra Beykent Universitet i Tyrkia.

Mesterskapets hjemmeside er her, resultatene her. Les også rapport fra OSI her.

Legg igjen en kommentar