Publiserte artikler

Siste major

Anders og Christian promoterte Wien Major på denne måten. Foto: FIVB

Sesongens siste Major-turnering, dvs. FIVBs mest prestisjefylte turnering med fem stjerner, starter i Østerrikes hovedstad Wien i dag. Og hele fire norske lag har sanket seg nok rankingpoeng til å være blant de 56 lagene i hver klasse som får delta. Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum er selvsagt direkte kvalifiserte til hovedrunden som starter torsdag for mennene, i morgen for kvinnene. Men i tillegg til disse to, er Mol-fetter Mathias Berntsen og -bror Hendrik Nikolai blant de 32 lagene som skal spille kvalifisering om åtte ledige plasser i hovedrunden. De to spiller sin første kvalifiseringskamp i dag kl. 15:00 mot Giginoglu-Gögtepe V. fra Tyrkia. Vinner Berntsen-Mol denne kampen, spiller de avgjørende kvalifiseringskamp i morgen.

I tillegg til de lagene i mennenes klasse, har også to kvinnelag fått plass i kvalifiseringsturneringen. Det er Ingrid Lunde-Oda Ulveseth og Victoria Kjølberg-Ane Guro Hjortland. Lunde-Ulveseth innleder mot Arnholdt-Welsch fra Tyskland kl. 11:00, mens Kjølberg-Hjortland spiller mot Elize Maia-Maria Clara fra Brasil kl. 12:00. De avgjørende kvalifiseringskampene spilles senere i dag.

Kvinnenes kvalifiseringsresultater ser du her, mennenes her. For stream av kampene, sjekk volleytv.no her, eller sjekk her.

Se ellers hvordan Anders og Christian har bidratt til å promotere turneringen her.

Legg igjen en kommentar