Publiserte artikler

Sandstoda

Lunde-Ulveseth henger fortsatt med i Tokyo. Foto: FIVB

Av  de åtte norsek sandvolleyballagene som har spilt internasjonalt denne uken, er det bare ett som ikke har spilt ferdig. Det er Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth, som natt til søndag kl. 1:30 norsk tid skal spille kvartfinale i den trestjerners FIVB-turneringen i Tokyo. I kvartfinalen skal de møte de canadiske tvillingene Megan og Nicole McNamara. Det vil si, om ikke tyfonen Jongdari utsetter kampen nok en gang, les artikkel i Aftenposten her. Se resultatene her.

Det andre kvinnelaget i Tokyo, Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland, har endt som nr. 17, mens Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol kom et steg lengre og ble nr. 9.

I tostjernersturneringen i Agadir i Marokko, ble det kvartfinale også på Svein Oddmund Solhaug og Lars Tveit Retterholt. Men med tap i denne, endte de som nr. 5. Det andre laget i Agadir, Christian Helland og Jørn Olav Gamlemoen, tok seg ikke forbi kvalifiseringen, og ble nr. 17. Hjemmesiden i Agadir er her.

I EM U22 i Jurmala i Latvia, ble det kvartfinaletap på både jentelaget med Sunniva Helland-Hansen og Emilie Olimstad, og det beste guttelaget med Martin Olimstad og Aleksander Sandlie Sørum. Så det ble to femteplasser der, mens det andre guttelaget med Christian Ruud og Emil Øfstaas endte som nr. 17. EMs hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar