Publiserte artikler

Sand-EM U22

Christian Ruud i angrep mot Moldova. Foto: CEV

Jurmala i Latvia står som arrangør av europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 1997 og senere. Normalt får landene i Europa delta md ett lag i hver klasse, men på grunn av gode resultater tidligere, er Norge ranket så høyt i gutteklassen at andrelaget kom inn fra reservelisten. Det betyr at Norge stiller i Jurmala med Sunniva Helland-Hansen og Emilie Olimstad i jenteklassen og Martin Kløvfjell Olimstad-Aleksander Sandlie Sørum og Christian Jørgensen Ruud-Emil Øfstaas i gutteklassen.

Mesterskapet startet i går, og de norske lagene har allerede rukket å spille fem kamper i alt. Og gledelig nok har alle endt med seier. Guttene har spilt to kamper hver, og altså vunnet begge, mens Helland-Hansen og Olimstad har vunnet den ene de spilte i går. De får dermed to puljekamper i dag. Den første spilles kl. 11:30 og er mot Guyot Polverini-Vieira fra Frankrike. Den går på bane 2 og vil da bli vist på laola1.tv, sjekk her. På samme bane spiller Olimstad-Sørum kl. 15:40.

De tre beste i hver av de åtte firelagspuljene går til eliminasjonsspillet som starter i morgen. Så langt ser videre avansement lovende ut. Jentenes resultater er her, guttenes her.

Legg igjen en kommentar