Publiserte artikler

NEVZA U17 og U19

Summersmash Festival. Foto: Beachtravels

Det pågår en stor sandfestival i Tylösand i Sverige for tiden, Summersmash Festival. I den inngår også NEVZA-mesterskapet i sandvolleyball i klassene U17 og U19. Dette mesterskapet spilles i dag og i morgen, og lag fra Sverige og Finland deltar i tillegg til åtte norske, to norske lag i hver klasse.

Det ble uttatt spillere til mesterskapet i mai, se her. Men på grunnlag av resultatene fra de kampene som er ferdig, har det vært en del endringer, uten at vi kjenner disse eksakt. Resultatene finner du på arrangørenes facebookside her. Der er det også link til stream fra centercourt.

P.S. På NVBFs facebookside ser vi nå at Norge har med tolv lag i Tylösand, tre lag i hver klasse, les her.

Legg igjen en kommentar