Publiserte artikler

På gulljakt

Ikke lett å komme forbi blokken til Anders. Foto: CEV

Det står nå bare to kamper mellom Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum og deres første europamester-tittel i sandvolleyball. I gårsdagens kvartfinale greide de nemlig å snu det å ligge under etter et labert første sett til seier 2-1 (13-21, 21-16, 15-11). Dermed blir det semifinale i dag kl. 15:00. Denne kampen spilles i Haag, og som motstandere får de laget de slo i finalen i World Tour-turneringen i Gstaad, spanske Herrera-Gavira. Blir det seier i semifinalen, blir finalemotstanderne vinner av kampen Semenov-Leshukov, Russland, mot Smedins-Samoilovs, Latvia. Finalen spilles kl. 19:45 i kveld. Du kan følge kampene på CEVs YouTube-kanal via volleytv.no her.

Kvinnene spilte ferdig sitt mesterskap i går. Til flesteparten av 3.000 tilskueres store glede, ble det hjemmelaget Keizer-Meppelink som vant. De slo Betschart-Hüberli fra Sveits i finalen med 2-0 (21-16, 26-24).  Se resultatene her, og les her. Det norske laget som deltok, Ulveseth-Lunde, ble som kjent nr. 25.

Legg igjen en kommentar