Publiserte artikler

Videre i Haiyang

Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland har skaffet seg verdifulle rankingpoeng og også noen ekstra kroner etter at de i dag morges norsk tid har tatt seg videre til andre runde i eliminasjonsspillet i den trestjerners World Tour-turneringen i sandvolleyball i Haiyang i Kina. Som meldt i går, ble de to norske nr. 2 i sin pulje og møtte da et lag som ble nr. 3 i sin, det canadiske laget Sider-Lapointe. Med seier i denne kampen med 2-0 (21-15, 21-17) er de sikre på å bli dårligst nr. 9, noe som gir 300 poeng og 2.000 dollar.

Men det behøver selvsagt ikke stanse med det. I neste runde møter de Schneider-Tillmann fra Tyskland. Denne kampen spilles i morgen, tidspunkt ikke klart i skrivende stund. Resultatene ser du her, stream kan du finne her.

Legg igjen en kommentar