Publiserte artikler

Semifinaler EM U20

Både Belgia og Russland (i hvitt) til semifinale. Foto: CEV

Puljespillet i europamesterskapet i volleyball for gutter født 1999 og senere ble spilt ferdig i går, og det er klart at i forhold til forrige EM, i 2016, vil det bli en ny mester. Polen, som vant den gang, ble nemlig bare nr. 4 i sin pulje og skal med det spille om plassene 5-8. Ingen av lagene har gått gjennom puljespillet uten tap, og bare Tyrkia står uten seier. Belgia, som på hjemmebane i Kortrijk hadde vunnet alle kampene fram til i går, måtte se seg slått 1-3 av Russland i den siste puljekampen, og ble samtidig også forbigått av russerne med et poeng. Dermed skal Belgia møte vinneren av puljen i Ede i Nederland i den ene semifinalen. Puljevinneren her var Tsjekkia, med ett tap.

Den andre semifinalen går mellom Russland og Nederland. For i Ede var det hard kamp om andreplassen. Tre lag endte med tre seire og to tap, men med 2-3 mot Hviterussland i den siste kampen, fikk Nederland det poenget de trengte for å komme foran Hviterussland og Tyskland.

Lagene flytter seg nå til Haag i Nederland der det i morgen spilles semifinaler om plassene 5-8 og 1-4 i Sportcampus Zuiderpark. Kampoppsettet ser slik ut:
Semifinaler 5-8
Kl. 14:00 Hviterussland-Polen
Kl. 17:00 Tyskland-Italia
Semifinaler 1-4
Kl. 15:00 Tsjekkia-Belgia
Kl. 18:00 Russland-Nederland

De endelige plasseringskampene spilles samme sted søndag. Resultatene fra EM U20 ser du her. Laola1.tv streamer både semifinalene i morgen og finalene søndag, sjekk her.

Som vi skjønner er det mye internasjonal volleyball i Nederland disse dagene. I tillegg til dette mesterskapet spilles som kjent EM i sandvolleyball. Og som om dette ikke var nok, så foregår også VM i sittevolleyball i landet.

Legg igjen en kommentar