Publiserte artikler

CEV Technical Supervisors

Tim Kaaber, nyoppnevnt Supervisor i Champions League.

Det europeiske forbundet, CEV, har oppnevnt supervisors til europacupene den kommende sesongen. Supervisors er de personene som holder overoppsyn med at europacupkampene blir arrangert i henhold til CEVs regelverk. Det blir oppnevnt en person til alle kampene i europacupkampene, og disse kommer dagen før og reiser dagen etter at kampen er avviklet. Det er det arrangerende laget som dekker både reise og opphold for disse personene.

For den kommende sesongen har Norge for første gang fått en person som kan bli oppnevnt til supervisor i Champions League. Det er Tim Kaaber, som dermed kan bli sendt for å påse at arrangementene går som de skal i Europa. Det er CEV som oppnevner til de enkelte kampene i Champions League og i CEV-cupen.

For Challenge Cup er det NVBF som oppnevner supervisor i de innledende runden, og dermed kan det bli en av de norske som får turen til Tromsø når BK Tromsø skal møte sin finske motstander Kuopio i november. CEV har oppnevnt tre personer som kan bli supervisors i Challenge Cup denne sesongen. Det er Thorleif Bjerke, Bente Skipenes Østreim og Tim Kaaber

Legg igjen en kommentar