Publiserte artikler

Begge norske videre

Hendrik og Mathias lett videre mot Tsjekkia. Foto: CEV

Begge de gjenværende norske lagene i EM i volleyball, brødrene Anders og Hendrik Mol, med makkerne Christian Sørum og Mathias Berntsen, vant sine kamper i i går og er sikret videre spill når eliminasjonsrundene starter i dag. Berntsen-Mol slo det tsjekkiske laget Dumek-Bercik klart 2-0 (21-15, 21-8) og ble med det nr. 3 i sin pulje, mens tsjekkerne ble nr. 4 og sist, og er med det slått ut med en 25. plass. I første runde i eliminasjonsspillet møter Mathias og Hendrik belgierne Koekelkoren-van Walle. Kampen spilles kl. 17:00 i dag og du kan følge den på stream via volleytv.no her.

Mol-Sørum gikk helt til topps i sin pulje etter at de slo det russiske laget Krasilnikov-Liamin 2-0 (21-15, 21-13). Det gjør at de går direkte til andre runde og er sikret å ikke bli dårligere enn nr. 9. De får med det fridag i dag, og de slipper også å flytte fra Apeldoorn, siden puljevinnerne fortsetter å spille der de spilte innledningsvis. I morgendagens kamp, som går kl. 12:00, møter de vinneren i den andre kampen med norsk deltakelse. Det kan altså bli treningskamerater og brødre som avgjør hvem av de norske som skal gå til kvartfinale. Denne går også i morgen, kampstart kl. 16:00. Semifinaler og finaler spilles søndag. Alle resultatene i EM ser du her.

Legg igjen en kommentar