Publiserte artikler

I Kina

Hjortland i angrep mot Canada. Foto: FIVB

Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland er for tiden i Haiyang i Kina der de deltar i en trestjerners World Tour. Turneringen er for begge klasser, og det er plass til 32 lag i hver klasse. Kvinnenes turnering er imidlertid ikke fullsatt, bare 29 lag er med i puljespillet. Det har ført til at i puljen til Kjølberg-Hjortland er det bare tre lag med, noe som garanterer de to norske jentene å gå videre fra det modifiserte puljespillet. Dette har de imidlertid ordnet også av egen kraft, for i den første kampen slo laget de canadiske tvillingene Megan og Nicole McNamara 2-1 (21-18, 19-21, 15-13), og kunne derfor ikke bli dårligere enn nr. 2 i puljen. Det ble også sluttresultatet, for i puljefinalen ble Flint-Day fra USA for sterke og vant 2-0 (21-15, 21-14).

Trekningen for eliminasjonsspillet er ikke foretatt i skrivende stund, kampene spilles i morgen.

Turneringens hjemmeside er her. Stream av kampene finner du her.

Legg igjen en kommentar