Publiserte artikler

Sand-EM i gang

Christian og Anders kom godt i gang mot Frankrike. Foto: CEV

Alle de tre norske lagene som deltar i EM i sandvolleyball i Nederland, har nå gjennomført sine første kamper. Men det er bare Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum som har vunnet sin. De hadde til gjengjeld små problemer med å slå det franske laget Thiercy-Gauthier-Rat i går, seierssifre 2-0 (21-10, 21-18). Lagets neste kamp er ikke før i morgen kl. 19:30. Da møter de Sivolap-Yarzutkin fra Russland, et lag de med nød og neppe slo i Espinho for et par uker siden. Det siste laget i puljen er Krasilnikov-Liamin fra Russland, som de spiller mot torsdag kl. 17:30.

Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol møtte Plavins-Tocs fra Latvia i sin første kamp. Dessverre ble latvierne for sterke og vant 2-0 (21-13-21-15). Også Berntsen-Mol spiller neste kamp i morgen. Kl. 19:30 står russerne Stoyanovskiy-Velichko på andre siden av nettet. Siste puljekamp er mot Dumek-Bercik fra Tsjekkia. Denne kampen går torsdag kl. 17:30. Berntsen-Mol spiller sine puljekamper i Rotterdam, mens Mol-Sørum spiller i Apeldoorn.

Det norske kvinnelaget som deltar i Nederland, Ingrid Lunde og Oda Johanne Ulveseth, har også sine innledende kamper i Rotterdam. De har nettopp spilt den første av dagens to kamper. Motstandere var Ukolova-Birlova, Russland. Det russiske laget kom best i gang og vant det første settet klart 21-9. Men de norske jentene reiste seg til det neste settet, som de kjempet inn til 21-19. Dermed var det klart for et avgjørende sett. Dette ble helt jevnt med to lag som byttet på å lede. Dessverre glapp det for Norge på slutten og russerne vant 15-13. Likevel en greit gjennomført kamp fra Lunde-Ulveseth.

Jentenes neste kamp i dag går mot Behrens-Ittlinger fra Tyskland kl. 17:30. De avslutter puljespillet i morgen kl. 13:00 mot Borger-Kozuch fra Tyskland.

Mennenes resultater finner du her, kvinnenes her. Det er også live score fra kampene her. Stream fra kampene finner du her.

Legg igjen en kommentar