Publiserte artikler

Hviledag i EM U20

Sterk belgisk blokk i EM U20. Foto: CEV

Guttelagene som spiller europamesterskap innendørs i klassen U20 i Nederland og Belgia, har alle spilt tre puljekamper så langt, og får før de to siste kampene en dags pause til å restituere og forberede seg til de neste aktivitetene. Mesterskapet viser seg å bli jevnt med hard kamp om å komme til semifinalene. Bare ett av lagene har vunnet alle tre kamper. Det er Belgia, som spiller på hjemmebane i Kortrijk. Men Italia, Russland og Polen følger hakk i hel, så mye kan endres de to siste dagene. Bare Frankrike og Tyrkia uten seier ser ut til å måtte belage seg på hjemreise etter puljekampene.

I puljen i Ede i Nederland har hele fire lag to seire og et tap. I poeng- og settrekkefølge er det Tsjekkia, Hviterussland, Nederland og Tyskland, mens Finland står med en seier og to tap. Portugal uten seier får nok problemer med å ta seg videre.

Resultatene fra mesterskapet ser du her.

Legg igjen en kommentar