Publiserte artikler

EM U20

Europamesterskapet for gutter født 1999 og senere skal avgjøres i løpet av neste uke. Da avvikles puljespillet i sluttspillet i byene Ede i Nederland og Kortrijk i Belgia, før plasseringskampene blir spilt i Haag i Nederland.

Tolv lag har kvalifisert seg til sluttspillet. De er delt i to puljer der lagene innbyrdes spiller alle mot alle. De to beste spiller semifinaler, nr. 3 og 4 spiller semifinale om plassene 5-8, før det hele avgjøres med bronsefinale og finale søndag 22. juli.

De to puljene ser slik ut:
Pulje I: Finland, Hviterussland, Nederland, Portugal, Tsjekkia, Tyskland
Pulje II: Belgia, Frankrike, Italia, Polen, Russland, Tyrkia

De første kampene spilles i morgen. Resultatene kommer her. Norge spilte kvalifisering i Serbia og kom der sist i en trelagspulje.

Legg igjen en kommentar