Publiserte artikler

Vant puljen

Godt forsvarsspill fra Sørum bidrar til gode resultater. Foto: FIVB

Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum vant også puljefinalen mot italienerne Andreatta, T.-Abbiati i Gstaad Major i går. Resultatet ble klare 2-0 (21–10, 21-14). Det betyr at de går direkte til andre runde i eliminasjonsspillet, der de skal møte et vinnerlag fra første runde. Andrerundekampen går først fredag, tidspunkt er ikke klart ennå.

Like godt har det ikke gått for Emilie Olimstad og Oda Johanne Ulveseth. Som ventet ble det sterke canadiske laget Bansley-Wilkerson for sterke i den første puljekampen og vant 2-0 (21-10, 21-16). De norske jentene var derfor avhengige av å slå Kolocova-Kvapilova fra Tsjekkia for å gå til eliminasjonsspillet. Men etter en god norsk åpning, begynte laget å få store mottaksproblemer, og tsjekkerne kunne vinne relativt enkelt 2-0 (21-15, 21-12). Men uansett er en delt tjuefemteplass et steg i riktig retning for det for anledningen nykomponerte laget.

Turneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar