Publiserte artikler

Gstaad Major

Klart for nye sabdvolleyballkamper mellom sveitsiske fjell. Foto: FIVB

I morgen starter en av de tre femstjerners sandvolleyballturneringene som arrangeres denne sesongen. Den første var Fort Lauderdale Major, som gikk tidlig i vår, den andre er altså Gstaad Major i Sveits, mens den tredje går i Wien om tre uker. Tre norske lag skal være med i Gstaad og kjempe om de høyeste poengene og de største premiepengene som er å oppnå.

De tre lagene er Emilie Olimstad-Oda Johanne Ulveseth, som skal spille kvalifisering kl. 10:00 mot Mizoe-Hashimoto fra Japan, det er Mathias Berntsen-Hendrik Nikolai Mol, som også skal spille kvalifisering. Motstandere er Giginoglu-Gögtepe V. fra Tyrkia, kampstart kl. 14:00. Det tredje laget er Anders Berntsen Mol-Christian Sandlie Sørum, som er direkte kvalifiserte for hovedrunden. De starter sitt spill onsdag.

Geir Dahle er forøvrig FIVBs Leading Challange Referee. Se hjemmesiden her.

Legg igjen en kommentar