Publiserte artikler

Oppdatert sand

Mohajer-Tellnes slo blant andre ut England i Porec. Foto: FIVB

Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol tapte den avgjørende kampen om å ta seg til hovedrunden i den firestjerners sandvolleyballturneringen i Espinho i Kroatia. Dermed er det bare Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum tilbake av de fem norske lagene som innledet turneringen. Mol-Sørum har imidlertid startet det modifiserte puljespillet på beste måte. I den første kampen slo de det sterke russiske laget Yarzutkin-Sivolap 2-1 (19-21, 21-18, 18-16). Med det er de klare for eliminasjonsspillet, og kl. 15:50 vil kampen mot Kolaric-Basta fra Serbia avgjøre om laget går direkte til andre runde og garantere laget en niendeplass. Se hjemmeside her og stream her.

Et annet norsk lag er også i gang med spill i World Tour. Kjetil Tellnes og Sadegh Mohajer vant sine to kamper i kvalifiseringen i enstjernesturneringen i Porec i Kroatia, og har nettopp spilt sin første kamp i hovedrunden. Der møtte de Smits-Samoilovs M. fra Latvia. Det endte med tap 1-2 (18-21, 21-17, 8-15), som betyr at de i morgen må slå Plahutnik-Drobnic fra Slovenia for å ta seg til eliminasjonsspillet. Hjemmesiden til Porec er her. Kampene blir streamet samme sted som Espinho-kampene, samt på laola1.tv.

Legg igjen en kommentar