Publiserte artikler

To henger med

Dessverre intet hovedrundespill for Lunde-Olimstad. Foto: FIVB

Tre av de fire lagene som har spilt kvalifisering i den firestjerners World Tour-turneringen i sandvolleyball i Espinho i Portugal, er dessverre slått ut. Begge kvinnelagene fikk walk over til andre kvalifiseringsrunde på grunn av lav deltakelse, men der måtte Ingrid Lunde og Emilie Olimstad se seg slått av Gordon-Bukovec fra Canada med 0-2 (18-21, 19-21). Samme skjebne led Victoria Faye Kjølberg og Ane Guro Tveit Hjortland mot Dumbauskaite-Andriukaityte fra Litauen, tap 0-2 (15-21, 17-21).

I mennenes turnering røk Lars Tveit Retterholt og Svein Oddmund Solhaug mot tyrkerne Giginoglu-Gögtepe V. Det ble tap 0-2 (16-21, 20-22). Det betyr at bare Mathias Berntsen og Hendrik Nikolai Mol fortsatt er med i kvalifiseringen. I sin førsterundekamp slo de Kopp-Hoey fra Canada 2-0 (22-20, 21-15). De har med det plass i  hovedrunden om de slår Evans-Kolinske fra USA kl. 15:00 i dag.

I hovedrunden er Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum forhåndskvalifisert. Turneringens hovedside er her. Stream av kampene er her.

Legg igjen en kommentar