Publiserte artikler

Mye internasjonalt i sanden

Espinho. Foto: FIVB

Det internasjonale volleyballforbundet FIVB skal ha hele tre World Tour-turneringer i sandvolleyball denne uken, og Norge er godt representert i dem. Den mest prestisjefylte er en firestjerners som starter i morgen. Den går i Espinho i Portugal, og hele fem norske lag er påmeldt. Bare ett av dem går direkte til hovedrunden. Det er, som nært sagt vanlig, laget med Anders Berntsen Mol og Christian Sandlie Sørum. De starter sine kamper torsdag. I kvalifiseringen i morgen, der to kamper må vinnes for å få plass i hovedrunden, er to norske lag påmeldt i hver klasse. Hos kvinnene er det Victoria Faye Kjølberg-Ane Guro Tveit Hjortland og Ingrid Lunde-Emilie Olimstad, hos mennene Mathias Berntsen-Hendrik Nikolai Mol og Svein Oddmund Solhaug-Lars Tveit Retterholt.

Hjemmesiden for Espinho-turneringen er her. Du kan sjekke om kamper blir streamet her. Se også beach-siden på volleytv.no her.

De to andre FIVB-turneringene er enstjerners, og de er også blant CEVs satellitturneringer. I begge var det opprinnelig norske lag påmeldt. Men på dagens startlister er det bare turneringen i Porec i Kroatia et norsk lag står oppført. Det er laget med Sadegh Mohajer og Kjetil Tellnes. De skal spille kvalifisering torsdag om fire ledige plasser i hovedrunden. Se hovedsiden her. Siden dette også er en CEV-turnering, vil laola1.tv streame kamper, sjekk her.

Den andre enstjernersturneringen går i Anapa i Russland. Her var opprinnelig Khanevski-Dybfest klare for kvalifisering, men er nå avmeldt. Anapaturneringens hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar