Publiserte artikler

Sjetteplass i EM U20

Norsk blokk mot Italia. Foto: CEV

Jakob Solgaard Thelle og Karl Jørgen Mosvold endte som nr. 6 i europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 1999 og senere. I kvartfinalen i mesterskapet, som går i Anapa i Russland, tapte laget for Cappio-Windisch fra Italia med 0-2 (16-21, 17-21). Normalt skulle da laget vårt ferdig med turneringen på en delt femteplass. Men siden EM også er kvalifisering til VM U21 i 2019, spilles det om alle plassene fra 1-8.

I tapersemifinalen vant dermed Thelle-Mosvold over de engelske tvillingene Javier og Joaquin Bello med 2-1 (12-21, 22-20, 15-13), før laget i sin siste kamp tapte 0-2 (21-23, 9-21) for svenskene David Åhman-Jonatan Hellvig, et lag som for to uker siden vant Continental Cup. Du finner alle resultatene her.

Det norske jentelaget som har deltatt i EM, Renate Bjerland og Karen Elise Lund Saga, tapte alle kampene i puljespillet og måtte med det ta til takke med delt 25. plass. Resultatene er her.

Legg igjen en kommentar