Publiserte artikler

Norsk og svensk på Oddane Sand

NEVZA på Oddane Sand. Foto: CEV

Hanne Haugen Aas Zylstra og Janne Pedersen vant kvinneklassen i NEVZAs sandvolleyballturnering på Oddane Sand. De to gikk gjennom hele turneringen uten tap, og i finalen slo de toppseedede Camilla Nilsson og Sofia Ögren fra Sverige med 2-1 (17-21, 21-15, 15-7). Også bronsemedaljene gikk til Sverige. Cavretti-Wahlén slo Live Johanne Lunde Fossdal og Margrethe Skjelbred 2-0 (21-13, 21-10) i bronsefinalen.

I mennenes klasse ble det svensk gull. Innendørsspillerne fra Örkelljunga, Jakob Wijk Tegenrot og Peter Lundgren, vant finalen mot Pekka Piippo og Teppo Pulkkinen fra Finland. Det ble norsk bronse til Stian Opsahl og Jonas Tomter etter seier med 2-1 over de toppseedede svenskene Appelgren-Boman.

Du kan se alle resultatene og sluttrekkefølgen på Oddane Sand her.

I går startet en Norgestour-turnering på samme sted. Resultatene kan du se her.

Legg igjen en kommentar