Publiserte artikler

Tap mot Ukraina

Den norske blokken startet godt mot Ukraina. Foto: CEV

De norske jentene som er i Ploiesti i Romania og spiller tredje runde i kvalifiseringen til EM for spillere født 2000 og senere, måtte se seg slått i innledningskampen i går. Kampen mot Ukraina startet godt for Norge, som fikk ledelse 7-3 i starten. Men Ukraina utlignet, og kampen bølget fram og tilbake til Norge kom seg foran på 19-18 og holdt seg der til første sett var vunnet 25-23. Det neste settet var Ukrainas fra start til slutt, mens Norge lenge førte det tredje. Det fjerde var i lange perioder jevnt og Norge hadde settball på 25-24. Dessverre greide ikke laget forvalte den, og Ukraina vant til slutt 3-1 (23-25, 25-17, 25-20, 27-25).

Norge stilte med Live Sørbø som opplegger, Rugile Lavickyte var diagonal i tre sett, mens Wilde Johansen spilte det siste. På kant brukte Norge Frida Berntsen og Emilie Olimstad, mens Tuva Aarrestad og Oda Steinsvåg var midtspillere. Libero var Kari Vølstad Bogen. Du kan lese mer på CEVs nettsider her, statistikk ser du her.

I dag kl. 16:30 spiller Norge den andre av sine tre kamper i turneringen. Motstander er Romania.

Kommentarer (2)