Publiserte artikler

Europacuptrekning

Det europeiske forbundet har foretatt trekning til de tre europacupene: Champions League, CEV-cupen og Challenge Cup. Som kjent stiller for første gang et norsk lag i den gjeveste cupen, Champions League, denne sesongen. Det er seriemesterne TIF Viking som skal bryne seg mot et annet av Europas beste lag. Tre andre norske lag skal spille europacup, to i klassen for menn og kvinnelaget til Førde. Norge er egentlig ikke kvalifisert til å ha lag i CEV-cupen, men god norsk innsats tidligere sesonger, spesielt fra Viking og Stod, har forfremmet Førde VBK til å delta i denne cupen. I tillegg har BK Tromsø søkt og fått tillatelse til å delta i Challenge Cup. Så det blir mye internasjonal volleyball i Norge denne høsten.

Trekningen har gitt følgende resultat, førstnevnte lag har hjemmekamp først:

TIF Viking – Chaumont VB 52 Haute Marne (FRA)
Førde VBK (m) – Novator Khmelnytskyi (UKR)
Førde VBK (k) – Saint Raphael Var VB (FRA)
Savo Volley Kuopio (FIN) – BK Tromsø

Viking spiller sin første kamp 9. eller 10. oktober, med returkamp uken etter, Førde og Tromsø åpner 6.-8. november. Skulle Viking tape sin første kamp, går de inn i CEV-cupen og møter vinneren av Førdes oppgjør.

Les mer om trekningen her og her.

Legg igjen en kommentar