Publiserte artikler

Internasjonalt på Oddane Sand

Klart for mer volleyball på Oddane Sand. Foto: oddanesand.no

En sandvolleyballturnering i NEVZA-regi starter på campingplassen Oddane Sand i Nevlunghavn i Larvik i dag. Tjuesju lag starter i klassen for menn, nitten i kvinneklassen, og lagene kommer foruten fra Norge, fra Danmark, England, Finland og Sverige. Norge er svært godt representert, selv om de beste lagene spiller i World Tour i Warszawa der tre av dem skal starte i hovedrunden i dag. På Oddane Sand er fem lag i kvinneklassen norske, i klassen for menn hele atten.

Men selv med god norsk representasjon, er ingen av de topprankede fra Norge. I kvinneklassen er det svenske laget med Camilla Nilsson og Sofia Ögren toppranket foran Hanne Haugen Zylstra og Janne Pedersen. Hos mennene topper svenskene Martin Appelgren og Simon Boman, tilbake fra World Tour i Singapore. På tredjeplass finner vi beste rankede norske, Svein Oddmund Solhaug og Lars Tveit Retterholt.

De første kampene starter kl. 9:00 i dag, og turneringen avsluttes lørdag, samme dag som en Norgestour-turnering starter samme sted. Resultatene ser du her. Se også facebookside her.

Legg igjen en kommentar