Publiserte artikler

EM U20 i sandvolleyball

Europamesterskapet i sandvolleyball for spillere født 1999 og senere startet i dag i Anapa i Russland. To norske lag deltar i mesterskapet, der det er trettito lag med i hver klasse. I jenteklassen deltar Renate Bjerland og og Karen Elise Lund Saga, hos guttene Karl Jørgen Mosvold og Jakob Solgaard Thelle.

Dessverre har ikke turneringen startet så godt for de norske lagene. Bjerland-Saga har tapt 0-2 (9-21, 16-21) for Frolova-Ganenko fra Russland, mens guttene måtte tåle 0-2 (19-21, 14-21) mot et annet russisk lag, Shekunov-Veretiuk. Det spilles puljespill i turneringen og de tre beste i hver av de åtte puljene går videre til eliminasjon. Guttene har en ny kamp i dag og en i morgen, mens jentene spiller de to siste puljekampene i morgen. Resultatene ser du her for jentene og her for guttene. Laola1.tv streamer fra to baner, sjekk her.

Vi kan også nevne at Ronny Eiksund Sterten er en av dommerne i mesterskapet.

Legg igjen en kommentar